Парк и СПА Хотел Марково

Парк и СПА Хотел Марково

Резервирайте

Разположен в полите на магичните Родопи, „Парк и СПА Хотел Марково“ предлага на своите гости уникално четиризвездно изживяване, съчетаващо природа, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения.

Удобно позициониран само на 2 км южно от Пловдив, хотелът осигурява бягство от шума на големия град и гарантира незабравимо изживяване и пълноценен релакс.

Хотелът разполага със 110 помещения, като гостите могат да избират между Стандартна и Делукс стая, Делукс Студио, Делукс Апартамент и ВИП Апартамент. Независимо от избора ще бъдете обгърнати от съчетание между очарователен дизайн и лукс.

Насладете се на неповторима панорамна гледка към гр. Пловдив от удобното сепаре в ресторант Belle Vue, отпивайки от любимото Ви питие!

Основна наша мисия е да развием и предоставим услуги на най-високо ниво за туризъм от семеен тип. Доказателство за тези намерения са и последните нововъведения в хотела – разширяване на външния парк с люлки, катерушки, въжена пирамида и уникалната „Въжеландия“! На вниманието на Вашите деца са и зала за аркадни игри и PlayStation4, както и външни клатушки и детски въртележки тип каросел.

За разлика от други хотели в Пловдив и региона, тук ще намерите възможност да релаксирате пълноценно и да се разходите на чист въздух, като не забравяйте да се отбиете и през нашия мини зоокът, любим на гостите от всички възрасти.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

44А, ул."Исака, Markovo, Plovdiv, 4108, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте