Къща за Гости Слънчев Цвят

Къща за Гости Слънчев Цвят

Резервирайте

Хотел „Слънчев цвят“, к.к. Цигов чарк е отворен целогодишно и е подходящ за гости от всякаква възраст, които търсят спокойствие и уют по време на своята почивка.

Туристическият обект представлява съвременен семеен хотел и ресторант, предлагащи традиционни българска кухня, планински, еко и исторически туризъм, организиране на различни форми на туристически услуги през цялата година, а също така и воден туризъм. Хотелът е подходящ за провеждане на фирмени партита и семейни тържества.

Намира се в местността „Цигов чарк“, на няколко метра от брега на язовир „Батак“. Предлага леглова база от 28 места, разпределени в 4 двойни и 4 тройни стаи, както и 4 спални. Всяка от стаите има собствен санитарен възел, тераса и кабелна телевизия. Разполагаме и с паркинг за автомобили.

Към хотела принадлежи и ресторант с 30 места и голяма тераса с гледка към язовира. Интериорът му е внимателно подбран и аранжиран, за да Ви осигури една приятна атмосфера за обяд или вечеря, за вашия празник или бизнес среща. Ние обръщаме внимание на всеки един детайл, за да гарантираме приятно прекараните мигове в нашия ресторант.

Менюто е богато и разнообразно, изцяло подчинено на българската народна традиция. Предлагат се вкусни салати приготвени с майсторство и професионализъм, ястия от които ти идва да си оближеш пръстите и десерти характерни за българската национална кухня.

Асортиментът е голям и ако сте гост на ресторанта определено няма да съжалявате. Тайната е много проста – по-хубаво от българското няма, а когато е приготвено с любов тогава е незабравимо.

За туристически групи специални оферти.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

175, улица „Антонивановци“, Batak, Pazardzhik, 4580, Bulgaria.

Къмпинги в региона

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте