Къща за гости - Крушун

Къща за гости – Крушун

Резервирайте

15% отстъпка от цената за настаняване, за всички наши гости, за дните от неделя до четвъртък включително.

Заповядайте в изцяло обновената и единствена на територията на лесопарка къща за гости “Крушун“, разположена между боровете в гората непосредствено преди Крушунските водопади.

Тук ще намерите уют и топлина, съчетани с романтичната обстановка и незаменимия изглед към зеленина и красива природа.

Събуждайки се сутрин, ще чуете единствено ромоленето на водата, идваща от водопадите и реката. А песента на птичките ще ви пренесе в един друг вълшебен свят. Бъдете наши гости и ще се уверите сами, че това е едно райско кътче на природата.

Къщата разполага с три двойни стаи, две от които с възможност за допълнително легло за дете, една тройна, един апартамент, лятна градина, барбекю, механа с камина и безплатен охраняем паркинг.

Има всичко необходимо да се почувствате у дома си и да приготвите вашите деликатеси и напитки, а именно, кухненски кът с прибори, скара, фурна, кафе машина, хладилна витрина, фризери и микровълнова.

Има целодневен ресторант, намиращ се точно под къщата за гости и над реката. Капацитетът на къщата е до 15 човека. Стаите са оборудвани със собствен санитарен възел, сателитна телевизия и отличен безжичен интернет. Може да наемете самостоятелна стая, както и цялата къща.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Letnitsa, Lovech, 5561, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте