Катарино СПА Хотел

Катарино СПА Хотел

Резервирайте

СПА комплекс Катарино е от първите модерни СПА хотели с прекрасни условия за целогодишен туризъм в региона на Банско и Разлог.

Създаден през 2005 г. и изцяло обновен през 2018 г., той е въплъщение на представата за луксозна СПА почивка сред природата! Със своята съвременна концепция за СПА и уелнес услуги, комплексът е топ дестинация за релакс или романтична СКИ ваканция.

СПА комплекс Катарино е разположен върху площ от 31 000 кв.м., сгушен в сърцето на двете най-високи планини в България – Рила и Пирин. Това, което отличава комплекса е атрактивната му локация, която се намира само на 5 минути с кола от град Разлог и на 10 минути от Банско – най-известният ски център на Балканите.

В близост до летни и зимни съоръжения, но същевременно встрани от градската шумотевица, чистите борови гори, обгръщащи комплекса, правят Катарино СПА притегателен център за истинска отмора и презареждане сред природата.

Дизайнът на обновения Катарино СПА Хотел е творение на известната българска дизайнерка Мария Стоева. Той впечатлява с хармония между обем, форми и естествени материали, използвани при изграждането на комплекса, а минималистичният стил и изтънчена елегантност са неговата запазена марка.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Razlog, Blagoevgrad, 2760, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте