Джоя парк комплекс

Джоя парк комплекс

Резервирайте

ДЖОЯ Парк комплекс със съвременната си архитектура, уникален парк и озеленяване, комфорт, дискретност създава вълшебен уют и условия за ващата отмора.

РАЗПОЛОЖЕНИЕ

ДЖОЯ Парк е четири звезден комплекс състоящ се от жилищна и хотелска част. Комплексът е шест етажен с два асансьора. Открит плувен басейн с детска секция e разположен сред неповторим парк. Комплексът отвори врати за своите гости през 2006г. Модерната архитектура и обзавеждане с всички възможни съвременни удобства, осигурява истински отдих сред естествен парк и зелинина.

Разположен в най-спокойната и уютна част на к.к. Златни пясъци, на около 450-550м. от морето и от центъра на курорта по пряка пътека, на 150м. от автобусна спирка до гр.Варна и к.к. Албена и на 23км. от летище Варна. В близост се намират древният Аладжа манастир, конна база, Яхт-клуб с пристанище, Аква парк, чудесен плаж с развлечения и много други.

СТАИ & АПАРТАМЕНТИ

ДЖОЯ Парк разполага с 50 стаи, 15 апартамента с една спалня и 3 с две спални.

Стаи – подова настилка – паркет и теракота, баня с вана или душ кабина, сешоар, WC, балкон с изглед море или басейн или парк, индивидуален климатик, мини- бар, директен телефон, кабелна телевизия, интернет достъп, кът с мека мебел.

Апартаменти – просторни с подова настилка – паркет и теракота, антре, дневна с мека мебел и оборудван кухненски бокс, мини- бар или хладилник, отделни една или две спални, баня с вана, сешоар, WC, балкон с изглед басейн или парк, индивидуалени климатици, директен телефон, кабелна телевизия, интернет достъп.

Прилежащи заведения и услуги:

Ресторант и зимна градина – 120 места с голяма тераса, зали за непушачи и пушачи – европейска и българска кухня, черноморски деликатеси в съчетание с подбрани селекции вина.
Лоби бар – 24 часа.

Открит плувен басейн с детска секция в него, заобиколени от прекрасен парк с екзотична растителност и цветя. Детски кът с люлки и пързалка;
Бар-басейн;

Гостите на хотела ползват безплатно информация на рецепция 24 часа, ютия и дъска за гладене, настолни игри, помещение за багаж; басейн, чадъри и шезлонги; безжичен интернет WI-FI в района на ресторанта, лоби бар и в стаите.

Домашни любимци са разрешени при поискване. Изисква се такса.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Varna, Varna, 9000, Bulgaria.

Транспорт

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте