Ваканционно селище Ди Маре

Ваканционно селище Ди Маре

Резервирайте

“Di Mare” е новооткрит комплекс от 18 бунгала, неотстъпващи по нищо на средно – статистическа хотелска стая.

Идеята ни е да предложим на своите клиенти нормални удобства за почивка в близост до плажната ивица, като същевременно цената за нощувка да бъде почти два пъти по – ниска от на други конкурентни хотели около нас.

Бунгала “Di Mare” се намират на по – малко от 200м от централната плажна ивица. В близост има хранителни магазини, аптека, заведения за хранене, лунапарк, магазини за дрехи, сувенири и много други. Същевременно с това, местоположението е встрани от неприятната шумотевица на централната улица на Кранево, което ни прави идеално място за семейна почивка.

На няколко крачки се намира конната база на Кранево, където можете да пояздите на воля върху нагорещения от слънцето пясък и дори да се насладите на дивите фазани, които прехвърчат покрай огражденията на бунгала „Di Mare”.

Бунгала „Di Mare” се намират в затворен комплекс, приятно подреден и аранжиран. Специално за най – малките ни гости сме изградили детски басейн и игрална площадка, които да направят престоя им още по – пълноценен.

Всяко едно бунгало представлява нормална хотелска стая 2+1. Някои от стаите са със спалня, а други – с единични легла, специално направени така, че да могат да се събират при нужда, без всякакъв дискомфорт.

Цифрова телевизия, хладилник, климатик, санитарен възел и безплатен безжичен интернет са стандартни удобства във всяко бунгало. На разположение на нашите гости са също паркинг с видеонаблюдение и кът за хранене с голямо барбекю.

Заповядайте!

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

2, ulitsa "Byalo more", Kranevo, Dobrich, 9649, Bulgaria.

Още от района

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте