Балнеокомплекс и СПА Акватоник

Балнеокомплекс и СПА Акватоник

Резервирайте

Балнеокомплекс АкватониК се намира в SPA столицата на Балканите – Велинград. Не случайно градът е наречен “Перлата на българската балнеология“.

На площ от около 4,5 дка. комплексът е изграден почти на брега на езеро Клептуза, образувано от най-големия карстов извор на Балканите с постоянна температура от около 12? С с което прави района естествено климатизиран.

Балнеокомплексът е 4-звезден и предлага на своите гости:

Външен и вътрешен уникален акватоничен минерален басейн ( с 57 различни подводни тонизиращи масажни функции), медицински център със 17 отделни кабинета и SPA център на 1500 м2, ресторант, който включва бюфет с шоу кукинг и “а la carte”, лоби бар с огромна камина, Бар басейн, модерно оборудвана конферентна зала с естествено осветление, климатизация и антивирусна филтрация за 160 човека, делима на 2 зали, бизнес център, 2 асансьора, единият от които панорамен, Салон за красота с фризьор и кът за маникюр и педикюр, магазин за сувенири и подаръци, обзаведен детски кът за най-малките, както и просторна външна площадка за детски игри, анимация в празничните дни за децата, осветен тенис корт със съвременна полиуретенова настилка.

Стаите са модерно обзаведени с TV, мини бар, WIFI, интернет, телефони, SOS аларма, противопожарна система за индикация със звукова аларма, контрол на достъпа, видеонаблюдение за сигурност и фоново озвучаване на коридорите и общите части, покрит гараж за 27 и паркинг за 50 автомобила.

В сградата на Балнеокомплекс АкватониК има два сектора – SPA & Wellness център- определяща едната същност – грижа за здравето, поддържане на тонус и динамика и втори сектор – център за физикална и рехабилитационна медицина – лечение за възстановяване на здравето и/ или следболнична и следоперационна рехабилитация.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

122, ulitsa "Nikola Vaptsarov", Velingrad, Pazardzhik, 4600, Bulgaria.

Къмпинги в региона

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте