Апартамент за гости Харизма

Апартамент за гости Харизма

Резервирайте

Най-удобният апартамент за гости в Хасково.

Намира се в сърцето на Хасково, в непосредствена близост до пешеходната зона и центъра на града, и е на минути от статуята „Св. Богородица“, която е в книгата на Гинес, и e един от Стоте туристически обекта на България.

Това е най-централно разположения апартамент за гости в Хасково.

От него можете да стигнете пеш за няколко минути, както до всички градски забележителности, така и до най-реномираните кафенета и ресторанти. На пет минути сте и от градския площад, градския стадион, двете спортни зали и драматичния театър. Мястото е идеално, ако сте в Хасково за някой концерт или друго масово мероприятие.

Апартаментът е подходящ за семейни ваканции, настаняване за културни събития, както и бизнес пътувания. Също така, ако пътувате от или към Гърция, или Турция, е много подходящ за отмора и почивка – Хасково е само на около 80 мин път до турската или гръцка граница, и само два часа до Бяло море. Заслужава си да отделите ден-два за да разгледате местните забележителности – има какво да се види.

Всяка спалня разполага с голямо двойно легло (160/200), както и с още едно легло тип сандвич, което се разтяга до две единични легла, едно до друго, с размер 90/190 всяко.

Освен двете спални, гостите могат да използват всекидневната с трапезарна маса и диван за отмора пред смарт телевизора. Има кабелна ТВ, HBO Go и WiFi интернет. Малката кухня е оборудвана с хладилник, фурна, отделен котлон, микровълнова фурна, кана за вода и Dolce Gusto еспресо машина.

Комплимент за гостите са предоставените вода, чай и кафе. За приятния престой са предвидени спално бельо, хавлии, еднократни чехли, както и сапуни и душгел. Ако сте с деца, на разположение са играчки и настолни игри.

В непосредсвена близост до апартамента се намират: Старата часовникова кула, Драматично-куклен театър „Иван Димов“, момумент „Св. Богородица“, 30 метровата Камбанария над града, Най-старата Джамия на Балканския полуостров, Регионалния исторически музей, Парк Кенана. В централната пешеходна част са разположени множество кафенета, ресторанти, и малки магазини за бижута, дрехи и обувки. На 5 минути пеш са и повечето обществени сгради: Кметството, Окръжният съд, Пощата, Районното Полицейско Управление.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

57, булевард „България“, Haskovo, Haskovo, 6300, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте