X
»
 
Ваканцията за един родител може да бъде, както много приятно време, така и голямо натоварване, поради редица причини. Организирането и подържането на зает и забавен график за децата, би могло да бъде много трудно начинание, особено ако живеете в града.
Не винаги обаче, трябва да е трудно.
Поради голямото търсене, вече из цялата страна, се предлагат разнообразни опции – летни забавачки, лагери, достъпни на различни цени, според възможностите и желанията. Освен ценово, предлагето е и гъкаво според нуждите – има както почасови занимания, така и целодневни, а дори и лагери за по няколко дни: морски лагери, приключенска академия, лагер в планината с велосипеди и палатки. Забавлението на малчуганите е сигурно.
В случай, че искате и имате времето да бъдете с децата си, винаги има и подобни варианти. Разходете се с тях из България – посетете някои от красивите ни манастири или интересни пещери. Заведете ги на картинг или в някой интересен музей. Винаги може да изберете забавни игри като боулинг, на които и вие и децата ви ще се забавлявате.
   

С деца накъде