X
» Мидалидаре Естейт
   

Мидалидаре Естейт

Първата изба Мидалидаре Естейт е построена през 2009г като имението е разполагало с 4 човека и 160 дка лозови масиви. Днес, няколко години по -късно е на лице втора изба, която е с много по-голям обем и изключително различна като стил. Тези, които обичат Тоскана и нейната пасторална атмосфера, ще бъдат очаровани от българския вариант, който е в по-първичен вид, но с не по-малко очарование.
От белите сортове се отглеждат Pinot Gris, Semillon, Riesling, Traminer, Chardonnay, Viognier и емблематичния ни Sauvignon Blanc. Червените сортове се представят от Malbec, Merlot, Syrah, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot и Mourvedre.
Мидалидаре Естейт се намира само на 2 часа от София, на час от Пловдив и половин час от Стара Загора; това създава идеална предпоставка за винен туризъм, а търсещите нови културни и гурме усещания ще останат силно впечатлени от неподправената красота на околностите около избата и възможностите, които регионът предлага.
В Мидалидаре Естейт имате възможност да дегустирате най-добрите ни вина, благодарение на уникалния Enomatic - Wine Dispenser. Enomatic е световния лидер във wine serving технологиите и е иновация за България.

Места за настаняване в околността


Галерия

Още от областта