X
Въпроси и отговори
   

Въпроси и отговори

Какво е Welcome.bg?

Welcome.bg е онлайн система помагаща на потребителите търсещи разнообразие за своята ваканция, почивка и свободно време да намерят лесно и бързо занимания, атракции за посещение и места за настаняване.

С какво е различен Welcome.bg?

Welcome.bg е различен с това, че помага на потребителите да изберат какво да посетят и как да прекарат свободното си време и им предлага решения за настаняване. По този начин потребителят е улеснен и прави своят информиран избор на база интереси и желание.

Потребителите имат възможност да избират от множество разнородни атракции и събития групирани по различни видове туризъм. При преглеждане на желаните атракции и събития на потребителите се представят предложения за настаняване в близост.

Този нов метод на таргетиране е значително по-ефективен и води до повишена удовлетвореност от страна на потребителите.

Защо Welcome.bg e изгоден за бизнеса ви?

Welcome.bg е значително по-ефективен от стандартните системи, при които на потребителите се дават списъци с места за настаняване и след това идва въпроса а какво мога да правя там. Това затруднява избора и го прави по-бавен и затормозяващ. В този случай дори и потребител да попадне на вашият обект той ще е един от многото. В Welcome.bg вашият обект се появява там където потенциала да бъде избран от потребителя е най-висока.
Повишените ползи са както за потребителите ни, които са улеснени в правенето на информиран избор така и за вас като наш партньор който увеличава своята откриваемост, присъствие и потребителска база.

Защо да се включите в Welcome.bg?

Welcome.bg е система фокусирана върху България и българският пазар. Като такава, вие получавате значително повишено присъствие и откриваемост на вашият обект срещу минимална комисионна от 10% при успешно направена резервация през системата. За участието си в Welcome.bg вие не заплащате нищо, само комисионната.
Включването ви в Welcome.bg е:
  • безплатно,
  • увеличава и оптимизира откриваемостта и присъствието на обекта ви,
  • дава ви достъп до удобна и лесна резервационна система, което е особено полезно за малки обекти които не разполагат с такава,
  • дължимата комисионна при успешна регистрация е минимална,
  • можете допълнително да промотирате обекта си чрез промоционални оферти и специални предложения.
Казано накратко участието ви в Welcome.bg ви носи само позитиви и открива нови възможности пред бизнеса ви.

Към кого е насочен Welcome.bg?

Welcome.bg е концентриран върху българския пазар и максимално доброто му презентиране и представяне на потребителите. Потребителите към които са насочени нашите услуги са, българи, жители на съседните ни страни, както и посетители цял свят.

Как печелите чрез Welcome.bg?

Това е полезно за вашият бизнес защото вашият обект ще бъде показван винаги когато е в близост до търсена атракция или събитие. Това повишава значително откриваемостта, присъствието ви в предложените места за настаняване и съответно увеличава потока от посетители.

Какви методи за допълнително промотиране на бизнеса ви предлага Welcome.bg?

В допълнение на присъствието ви в Welcome.bg системата предлага допълнителни възможности на бизнеса и вашите предложения да изпъкнат. Това са промоционални оферти, специални предложения и реклами.

Каква е разликата между безплатен профил за самостоятелно администриране и платен профил администриран от Welcome.bg?

За да се присъедините към Welcome.bg е нужно да добавите своя обект в системата. Това може да стане по следните два начина:
  • Профил за самостоятелно администриране (безплатен) - Профил, при който вие попълвате и управлявате съдържанието за вашият обект
  • Профил администриран от Welcome.bg (платен) - Профил, при който нашият екип попълва и се грижи за вашият профил. В този случай вие се задължавате да предоставите нужната информация, детайли и снимков материал за вашият обект а същинското попълване и поддържане актуалността на профила ви се осъществява от Welcome.bg.
Освен начина на администриране, между двата вида профили няма разлика. Обекта ви ще бъде включен в системата на Welcome.bg и ще се показва винаги когато бъде открит от търсачката или бъде в близост до определено събитие или атракция.